Lei kano på Reisaelva og opplev arktisk villmark på egenhånd

Ved hjelp av en av våre elvebåter frakter vi kanoene oppover Reisaelva til et egnet, avtalt utgangspunkt. Vannstanden i elva avgjør hvor langt opp vi kan kjøre med elvebåt.  Nå kan dere padle i deres eget tempo nedover elva og tilbake til bilen, eller helt ut til havet om dere ønsker. Uansett hvor langt dere vil padle kan vi være behjelpelig med å eventuelt hente (avhenger om vi har kapasitet) dere der dere avslutter padlingen.

En fantastisk elv å oppleve på egenhånd

Her har du 90 kilometer nordnorsk, arktisk elvelandskap å oppdage fra kanosetet! Start der dere vil og bli hentet når dere ønsker.

Stille luner med vakende fisk og skumle stryk – og med hjertet i halsen der du sitter i kanoen. Her ligger opplevelser og oppdagelser på rekke og rad. Strie fosser i de bratte fjellsidene, storlaks under baugen, kjempeklipper forut…

Deilige strender her og der som innbyr til bading og kos – leirplasser i bjørkeskogen på rolige gløtter. Fisketur og fotosafari, vandring til fossejuv og storslagen utsikt og overnatting ved et fiskesterkt fjellvann på vidda…

Mulighetene for uforglemmelige villmarksopplevelser er mange. I denne elva har vi padlet og rodd i mer enn 50 år. Derfor kan vi trygt si at vi kjenner elva – dens muligheter og herligheter – men også den skumle stryk og skjulte farer i strie understrømmer. Spør oss derfor gjerne om tips og råd slik at du er sikret en trygg ferd gjennom et fantastisk og helt spesielt arktisk elvelandskap.

Er du glad i å fiske? Lei kano på Reisaelva og gi deg fiskelykken i vold! Her kan du lese mer utførlig om Reisaelva og dens fiskemuligheter.   Vil du vite mer inngående om forvaltning og drift av naturressursene i Reisaelva, kan du ta en titt på siden til Reisaelva Elvelag.

Ikke lei kano på Reisaelva uten nødvendig sikkerhetsinstruksjon!

Vi har opparbeidet lokal kjennskap til elva både når den har høy og lav vannstand. Vi vet at det er lett å undervurdere farene med å padle på egenhånd på Reisaelva – uansett vannstand. Derfor gir vi alle en grundig sikkerhetsinstruksjon.

PRISER:

Leie av kano: 400 NOK per døgn for 2 personer. +50 NOK en person ekstra. Maks kapasitet pr kano er 3 personer. Flytevester og årer er inkludert.

Eventuell frakt: Mulighet å padle fra Saraelv til Storslett. Avtal henteplass på forhånd. 300 NOK for hente-transport med bil og tilhenger nedenfor Saraelv av opptil 8 kanoer. Over 8 kanoer 600 NOK. Frakt av kanoer med elvebåt ovenfor Saraelv gjelder egne priser. Be om pris pr. epost.

Ta kontakt i god tid før sesongen og oppgi antall personer, ankomst og avreise. Så kontakter vi deg.

Start typing and press Enter to search