lei en elvebåt på Reisaelva. Saraelv Villmarkssenter.

Lei elvebåt på Reisaelva

Start og avslutt ditt villmarkseventyr med elvebåt på Reisaelva. Våre erfarne båtførere og smekre elvebåter bringer deg dit du vil og henter deg på avtalt sted til avtalt tid.

Du kan være trygg. Vi har hatt gleden av å arrangere turer med elvebåt langs Reisaelva  i mer enn 50 år. (Tidligere het vi Elvebåtsenteret). Du kan være trygg på at vi kjenner elva, leirplassene, fiskesteder og et uttall av avstikkere til fosser og juv, topper og vidder. Det er en glede å kunne frakte deg og dine med en av våre elvebåter på Reisaelva.

Laksefiske i Reisaelva? Lei elvebåt på Reisaelva når du ønsker, og kom deg ditt du helst vil. Hvor lenge du vil være ute og hvor du vil bli hentet, bestemmer du selv. Og det er rikelig plass til all fisken!

Eller fottur i fjellet? Med en av våre elvebåter kan du starte og avslutte turen akkurat som du ønsker. Vi bringer deg og ditt turfølge frem og tilbake oppover eller nedover den vel 90 kilometer lange Reisaelva.

Eller hva med en privat dagstur dit dere vil langs Reisaelva? Unn deg en naturopplevelse av de sjeldne på en av Norges mer ukjente perler av en elv. Naturopplevelsene er mange og inntryksfulle langs det 9 mil lange arktiske elvelandskapet fra Imofossen  i syd til utløpet i nord.  Det er mange flotte leirplasser langs elva.

Vi skreddersyr gjerne en real villmarkstur. Vi har mange års erfaring fra villmarksopplevelser her nord, og inngående kjennskap både til  Reisaelva og fjellene og viddene omkring. Bygging av ny hytte på Saraelv er startet og er forventet klar Januar 2022

Ta gjerne kontakt dersom du trenger overnatting bare én natt også.

Utstyr og sikkerhet

Vi går alltid gjennom sikkerhetsinstruksen ved leie av elvebåt på Reisaelva. Og vi anbefaler vindtette klær i båten.  For de som ønsker det, kan vi tilby lån av regn-poncho. I tillegg sørger vi for at du får egen flytevest og en stol du kan sitte på i båten.

Ta gjerne kontakt med oss og fortell hva du ønsker.

Start typing and press Enter to search